Jedinstvena i inovativna paleta proizvoda

Japanski akcionari Certis Belchim-a pružaju jedinstven pristup inovativnoj tehnologiji u sektoru zaštite bilja. Zajedno sa svojim sopstvenim proizvodima i dodatnim strateškim dobavljačima, Certis Belchim ima vodeći razvoj novih rešenja.

Certis Belchim paleta proizvoda se sastoji iz četiri glavna razvojna izvora

Naša ambicija

Naša ambicija je da obezbedimo integrisane programe, kombinujući biološke i hemijske proizvode, koji ispunjavaju izazove održive poljoprivredne proizvodnje i zahteve lanaca snabdevanja hranom. Prenosom tehničkog znanja o proizvodima i inovativne tehnologije u praktične savete na terenu, koje omogućavaju naše ogledne stanice, podržavamo naše klijente da maksimalno optimizuju poljoprivrednu proizvodnju.
Certis Belchim će punom snagom primarno razvijati rešenja za specijalne kulture (npr. voćarstvo, vinogradarstvo, povrće) ulaganjima u razumevanje i rešavanje izazova s kojima se susreću proizvođači u tim kulturama, a paralelno će širiti i svoju ponudu za ratarstvo.

Buduća rešenja za održivu zaštitu bilja

Stalna ambicija Certis Belchim-a je da obezbedi integrisane programe, kombinujući bioracionalne i hemijske (konvencionalne) proizvode, koji ispunjavaju izazove održive poljoprivredne proizvodnje i zahteve lanaca snabdevanja hranom.
Bioracionalni & Konvecionalni proizvodi Vrednost prodaje danas

Certis Belchim počinje sa jake pozicije u bioracionalnom sektoru, sa 16% svog prometa koji potiče od bioracionalnih proizvoda, dvostruko više od ukupne stope industrije od 8%

Novi razvojni projekti Plan vrednosti prodaje u budućnosti

Certis Belchim ima bogatu paletu od preko 25 novih razvojnih projekata – od kojih su 50% bioracionalni proizvodi, a 45% se očekuje da stigne na tržište u narednih 5 godina

Kliknite ovde da biste saznali više o inovativnoj paleti Certis Belchim-a u drugim zemljama